Neatkarīgā iesaka: Bezmaksas TOP 10 kultūras pasākumi līdz 20. maijam

***

3.lapa

Mūzika un pantomīma neparastā kino seansā

Publicitātes foto

Svētdien, 15. maijā, Starptautiskajā ģimenes dienā, uz muzikāli izklaidējošu pēcpusdienu ar nosaukumu «Orķestromīma» Kultūras pilī «Ziemeļblāzma» aicina Orķestris «Rīga» un ansamblis «Rīgas pantomīma».

Priecējot dažādu paaudžu publiku, Orķestra «Rīga» mūziķi un «Rīgas pantomīmas» aktieri kopīgos priekšnesumos ir saspēlējušies jau vairākkārt. Ar mūziku un pantomīmai raksturīgiem tēlojuma paņēmieniem savulaik izstāstīta Imanta Ziedoņa «Zaļā pasaka», veidotas muzikālas etīdes par godu visu mīlētāju dienai un pat Olimpiskajām spēlēm.

Atzīmējot Ģimenes dienu, svētdien, 15. maijā, pulksten 16.00 Kultūras pils «Ziemeļblāzma» lielajā zālē skatītāji būs liecinieki kāda neparasta kino seansa apmeklējumam, kurā būs klausāmas arī melodijas no daudziem labi zināmām kino un animācijas filmām.

Pirms tam, no pulksten 14.30 līdz pulksten 15.30, ikviens interesents varēs piedalīties emociju atveidošanas meistarklasē un iesaistīties citās jautrās nodarbēs «Ziemeļblāzmas» kamerzālē. Pasākumu vadīs Raitis Zapackis.

Bezmaksas ielūgumi pieejami «Biļešu paradīzes» tīklā, kā arī K/p «Ziemeļblāzma» informācijas centrā.

Uzzini pirmais, kas interesants noticis Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā

 
Turpinājumu lasi nākamajā lapā