Neatkarīgā iesaka: TOP 8 Līgo vakara notikumi

***

5.lapa

«Pērkons» un «Menuets» Andrejsalā

Publicitātes foto

23. jūnijā Līgo svētkus galvaspilsētā aicina svinēt «Wondersala» Andrejsalā, kur līgotājus sagaidīs latviešu mūzikas leģendas - grupas «Pērkons» un «Menuets».

Visiem galvaspilsētas līgotājiem, kas raduši svētkus svinēt Krastmalā, šogad ir jauna iespēja - līgot jaunajā Andrejsalas koncertnotikumu vietā «Wondersalā».

Aicināti visi Rīgas Jāņu bērni! «Wondersalas» vārti tiks atvērti pulksten 19, un ieeja pasākumā ir bez maksas.

Šis solās būt neaizmirstams piedzīvojums, kurā satiksies industriālais šarms un vasaras saulgriežu tradīcijas, dāvājot ikvienam iespēju pavadīt svētkus jautrā un radošā gaisotnē pašā Daugavas krastā.

Līgo svinību programmā plānota leģendāro grupu «Pērkons» (attēlā - Ieva Akuratere) un «Menuets» uzstāšanās, bet vēlāk dejas griezīs «Riga Reggae», «Dakota» un DJ Roberts Lejasmeijers.

Teritorijā būs pieejami svētkiem atbilstoši ēdieni un dzērieni īpašajā Līgo restorānā, bet īstai Jāņu sagaidīšanas noskaņai būs iekurts lielais Jāņu ugunskurs. Par nelabvēlīgiem laika apstākļiem nav jāsatraucas, jo «Wondersalā» ir izbūvēta milzīga arkveida telts, kas ļaus patverties no lietus, ko gan laika prognoze nesola.

Uzzini pirmais, kas interesants noticis Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā

 
Turpinājumu lasi nākamajā lapā