Neatkarīgā iesaka: TOP 10 notikumi kultūrā no 3. līdz 9. septembrim

Vērts redzēt, dzirdēt, apmeklēt: Igo un Olga, Dombrovska un Celms Naumova un Kalna, Kļaviņa un Karapetjans
©Publicitātes foto

Skaistākās un emocionālākās franču dziesmas

Ceturtdien, 8. septembrī, pulksten 19 Mārupes kultūras namā gaidāms dziedātājas Marijas Naumovas (attēlā) vasaras mūzikas koncertprogrammas «Franču saulrietā» papildkoncerts.

Šovasar apritēja 15 gadi, kopš Marija Naumova ar vīru un meitu iesēdās savā mazajā busiņā, lai dotos uz Parīzi, kur nodzīvoja deviņus skaistus savas dzīves gadus. «Francijas un jo īpaši Parīzes gaisā virmo neaprakstāma brīvības un neatkarības sajūta, vieglums, romantika un dzīvesprieks, kas atspoguļojas arī viņu mūzikā. Un kā gan bez mīlestības apcerējuma tajā!» saka tautā mīlētā dziedātāja. Šī vasara viņai pagājusi, piedzīvojot ļoti skaistus un sirsnīgus franču mūzikas koncertu fantastiskas publikas lokā - Bīriņu pilī, Jaunmoku pilī, Mazmežotnes muižā un Vecgulbenes muižā. Skatītāju interese un vēlme satikties šarmantās franču mūzikas gaisotnē bija tik liela, ka dziedātāja radusi iespēju sarīkot vēl vienu papildkoncertu Rīgas pievārtē.

«Vēlos aicināt jūs pabūt kopā «Franču saulrieta» mūzikas vakarā arī Mārupes kultūras namā. Esam sagatavojuši akustisko programmu, kurā būs dzirdamas manas vismīļākās un emocionālākās franču dziesmas. Es dievinu svētkus un viesu uzņemšanu, jo dzīve, lai cik sarežģītiem scenārijiem rakstīta, ir kā šampanietis - dzirkstoša, neaizmirstama un unikāla!”

«Une Voix»:

Uzzini pirmais, kas interesants noticis Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā

 
Turpinājumu lasi nākamajā lapā