Krievijā dzīvojošā Agata Muceniece krīt nežēlastībā Latvijā

tautaruna.lv 10.maijs, 1:00
 
Ekrānšāviņš no Instagram
Krievijā dzīvojošā latviešu izcelsmes aktrise Agata Muceniece kritusi žurnālista Anša Pūpola nežēlastībā, kurš sociālajos tīklos Agatai veltījis visai neglaimojošus ierakstus.

"Latvijas pilsone Agata Muceniece Krievijā nav slikti iekārtojusies. Lūk, piemēram, pavada atvaļinājumu Gelenžikā ar aktrisi Annu Peskovu, kuras vīrs Dmitrijs Pristanoskovs oligarha Potaņina “Noriļskas niķelī” kā kompānijas viceprezidents atbild par sadarbību ar varas iestādēm. Viņš arī vadīja Rossimushchestvo un dalīja Krievijas valsts naudu kino atbalstam. Nav brīnums, ka Muceniecei uzticēja vadīt festivālu “Kristāla avots”, kuru atbalsta prezidenta Putina Kultūras fonds," raksta Pūpols, savu teikto papildinot ar foto un video.

Tāpat Pūpols kritizē Latvijas medijus par to, ka tie atspoguļo Agatas dzīvi Krievijā, konkrētājā gadījumā runa ir par to, ka Agata tiesā uzvarējusi savu bijušo vīru.

"Gudrinieki no TV3 Ziņām turpretī piecājas, ka pasaulē humānākā Krievijas tiesa aktrises Agatas Mucenieces labā piedzinusi naudu no viņas bijušā vīra," pauž Pūpols.

Tiesa gan, komentāros gan vērojama skepse un vienaldzība pret to, ko Krievijā dara Muceniece.

"Kam tas interesē?"

"Kaut kā pofig. Cita lieta, ka tepat vietēji politiķi pinas ar sankciju sarakstos esošiem oligarhiem."

"Pilnīgi pie pakaļas, viņa tak ir krievu zelta paaudzes sastāvdaļa, kāds sakars ar LV."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas