3 idejas, ar ko gardi apēst olas

Uzturs 28.marts
 
unsplash.com
"Veselības centru apvienības" uztura speciāliste Anita Baumane nosauc trīs idejas, ar ko kopā gardi notiesāt olas!
Eksperte iesaka ēst olas kopā ar šķiedrvielu avotu — pilngraudu produktiem.

Šķiedrvielas ir nepieciešamas zarnu trakta veselībai!

Idejas, ar ko gardi apēst olas:

  • Vārīta ola ar pilngraudu maizi ir veselīga alternatīva ceptai olai ar bekonu.
  • Pilngraudu makaroni ar ceptu vai vārītu olu ir veselīgāki par makaroniem ar kečupu.
  • Pilngraudu brokastu putrai pievienojot olu, sāta sajūta saglabāsies ilgāk.
Noderēja?

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 

Lasītākie

Autorizācija