Maijā jo īpaši veiksies trim horoskopa zīmēm

tautaruna.lv 4.maijs, 13:15
 
Elmārs Rudzītis/F64
Astrologi nosaukuši trīs zodiaka zīmes, kurām maijā veiksies visās sfērās. Visums atalgos tās par visiem viņu centieniem un dos tām iespēju labākai dzīvei, vēsta UNIAN.

Svari

Zvaigznes Svariem vairākkārt uzsvērušas, ka jāatrod līdzsvars starp personīgo dzīvi un darbu. Visbeidzot šīs zīmes pārstāvji ņems vērā “debesu ķermeņu” ieteikumus, pateicoties tiem, viņi varēs ievērojami uzlabot katru no šīm jomām.

Protams, jūsu uzmanība darbā tiks pieprasīta pastāvīgi, jo esat augstas klases speciālists, taču neaizmirstiet par savu personīgo dzīvi, jo jūsu vienaldzību var izjust jūsu otrā puse. Atvēliet laiku savam partnerim, lai stiprinātu attiecības.

Ūdensvīrs

Jūs neesat tāds cilvēks, kurš vienmēr iet vienu un to pašu ceļu. Jūs vairāk interesē eksperimentēt, ieviest kādus inovatīvus risinājumus utt. Tas viss patiešām novedīs pie panākumiem, pat nešaubieties par to.

Tajā pašā laikā astrologi iesaka turēt muti un nedalīties savos plānos ar citiem. Labāk strādājiet klusu un sasniedziet savus mērķus.

Lauva

Lauvas harisma un "magnētisms" palīdzēs viņiem piesaistīt domubiedrus, jaunus partnerus, kolēģus un pat pretējā dzimuma pārstāvjus. Kopumā visu mēnesi būsiet uzmanības centrā. Jums būs daudz fanu.

Tomēr astrologi iesaka neaizmirst par darbu. Romantika un mīlestība, protams, ir labi, bet svarīga ir arī karjera, kas motivē jauniem sasniegumiem. Starp citu, jums var piedāvāt jaunu amatu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas