Neatkarīgā iesaka: TOP 10 notikumi kultūrā no 14. līdz 20. augustam

Vērts redzēt, dzirdēt, izlasīt: Imants un Gido, Tuta un Taņa, «Boogie Boys» un «Tizlenes»

2.lapa

Blūza dienas Jēkabpilī

Publicitātes foto

Piektdien un sestdien, 20. un 21. augustā, Jēkabpilī norisināsies Starptautiskais mūzikas festivāls «Jēkabpils Blūza dienas», kura laikā apmeklētājiem būs iespēja baudīt izcilākās Eiropas un Latvijas blūza grupas.

Pasākuma organizators ir pašmāju blūza grupas «Latvian Blues Band» līderis Jānis Bukovskis, kurš iepriekš veiksmīgi sadarbojies ar daudziem starptautiski atzītiem māksliniekiem.

Festivālā uzstāsies grupas no Igaunijas, Vācijas, Polijas un Latvijas, un pasākumā izskanēs pasaules labākās blūza dziesmas, kā arī oriģinālkompozīcijas.

Pasākums notiks gleznainā vietā pie Daugavas - Krustpils saliņas zaļajā zonā. Piektdien, 20. augustā, ieeja pasākuma teritorijā no pulksten 18, savukārt sestdien, 21. augustā, ieeja pasākuma teritorijā no pulksten 17.

Piektdienas vakarā muzicēs pašmāju grupas «Swamp Shakers» un «Latvian Blues Band», kā arī «Bonita & Blues Shacks» no Vācijas. Savukārt sestdienas vakarā muzicēs pašmāju grupas «Bad Habits» un «Big Al & The Jokers», kā arī «Cat House Radio» no Igaunijas un «Boogie Boys» no Polijas.

Uzmanību!

Apmeklējot pasākumu, jāuzrāda derīgs Covid-19 sertifikāts, kas apliecina, ka apmeklētājs ir vakcinējies, izslimojis Covid-19 pēdējā pusgada laikā vai veicis Covid-19 testu vai antigēna testu un tas ir negatīvs. Apmeklējot pasākumu, obligāti jāuzrāda personu apliecinošs dokuments.

Apmeklētāji aicināti ierasties ar saviem plediem vai saliekamajiem krēsliem. Pasākuma norises vietā aizliegts ienest ēdienu un dzērienus; darbosies āra kafejnīcas un būs iespējams iegādāties dzērienus.

Uzzini pirmais, kas interesants noticis Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā

 
Turpinājumu lasi nākamajā lapā