Neatkarīgā iesaka: Bezmaksas TOP 10 kultūras pasākumi līdz 22. jūnijam

***

2.lapa

Saulgrieži Gaujas krastā Līgatnē

Publicitātes foto

Vasaras saulgriežos, 21. jūnijā, Gaujas krastā saulrieta koncertā pie Līgatnes pārceltuves būs iespēja sagaidīt gada garāko dienu un īsāko nakti. Līgatnes gleznaino dabas ainavu pie Gaujas pieskandinās skaistas melodijas Emīlijas Kates Tomsones ar grupu, kā arī Kārļa Kazāka un Kaspara Tobja izpildījumā.

Vasaras saulgrieži Līgatnē iesāksies ar Latvijas Radio 2 organizēto Vislatvijas aktivitāti «Gadsimta garākā līgodziesma». Līgatni šajā pasākumā pārstāvēs jauktais koris «Līgatne» un diriģents Mārcis Katajs. Radio tiešraidei ar savu priekšnesumu koris pieslēgsies pulksten 7:15. Saulgriežu dienā tas ir īpašs rituāls arī pašiem dziedātājiem, iesākot garāko gada dienu ar muzicēšanu uz Līgatnes pārceltuves prāmja.

Vasaras Saulgriežos Līgatnē pulksten 19 būs iespēja piedalīties Saulgriežu uguns rituālā, kurā savienosies cilvēku un zemes kopīgais spēks un enerģija.

Savukārt, vakara programmā - koncertā pulksten 21 uz īpašās saulgriežu skatuves kāps Emīlija Kate Tomsone ar grupu, pulksten 22 koncertu turpinās Kārlis Kazāks (attēlā) un Kaspars Tobis.

Skatītāji aicināti ņemt līdzi pledus un sedziņas.

Uzzini pirmais, kas interesants noticis Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā

 
Turpinājumu lasi nākamajā lapā