Purvciemā meitenes riskē ar dzīvību Instagram bilžu dēļ

tautaruna.lv 24.aprīlis, 12:15
 
Dmitrijs Suļžics /MN
Nedēļas nogalē uz daudzstāvu ēkas jumta Rīgā, Stirnu ielā tika pamanītas divas jaunietes. Abas meitene dauzījās, visticamāk, lai uzfilmētu saistošu video, ko atrādīt draugiem sociālās tīklošanās vietnēs. Līdzcilvēki nekavējoties izsauca policiju, jo kritiens no sestā stāva pusaudzēm varēja beigties traģiski, vēsta "Degpunktā".

Meitenes Purvciemā uz jumta uzstādīja kameru un tēloja, ka lec lejā no 6. stāva. Daļu no aktivitātēm paspēja nofilmēt arī kāda blakus mājas iedzīvotāja.

“Tur tā meitene no jumta tādā ieskrējienā lēca uz tā balkona jumtiņa. Tur gan man šermuļi tiešām noskrēja. To es nenofilmēju. Tad viņi sāka bumbu uz tā jumta spēlēt, tad bumba nolidoja lejā. Tur bija visādi,” stāsta vietējā iedzīvotāja.

Lieciniece aizsūtīja uzfilmētos video Rīgas pašvaldības policijas mobilajā aplikācijā. Ņemot vērā izsaukuma nopietnību, piecu minūšu laikā ieradās pirmā likumsargu ekipāža. Viena no meitenēm tika sastapta kāpņu telpā. Viņa stāstīja, ka esot mēģinājušas uzņemt bildes priekš “Instagram”. Policists izskaidroja meitenei šīs rīcības sekas un aicināja viņu sazināties ar draudzeni, lai tā atgriežas atpakaļ notikuma vietā.

Drīz vien, pie policijas busiņa pienāca meiteņu vecāki. Neviens no viņiem nebija apmierināts ar notiekošo. Meitenes saņēma pamatīgu bārienu, bet, tas arī pagaidām viss. Policija šoreiz administratīvo procesu neuzsāka.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:55

Jaunākās diskusijas