Naudas grūtībās nonākusi ģimene laimē teju pusmiljonu un plāno to iztērēt izpriecās

tautaruna.lv 3.maijs, 20:30
 
unsplash.com
Divu bērnu mammai Leilai Ītonei no Lielbritānijas burtiski iepletās acis, kad viņa uzzināja, ka loterijā laimējusi 410 000 britu mārciņu. Viņa nespēja noticēt savai veiksmei, kā izrādās, tad neviens cits tuvinieks, pat ne viņas vīrs, neticēja, ka kaut kas tāds ir iespējams, raksta "The Sun".

"Viņš [vīrs] man neticēja, kad saņēmu telefona zvanu, kurā paziņoja, ka esmu uzvarējusi. Viņš teica, ka tam ticēs, kad to [laimestu] ieraudzīs," stāsta Leila.

Leila norāda, ka nevarētu būt vēl labāks brīdis, kad uzvarēt loterijā, kā šis.

Viņas vīram drīzumā gaidāma trūces operācija, un šī nauda palīdzēs ģimenei izdzīvot, kad galvenais ģimenes apgādātājs būs uz darba nespējas lapas. Leila stāsta, ka pēdējo 12 mēnešu laikā ģimenei ir gājis grūti, viņi ir piedzīvojuši finansiālas problēmas. Leila nestrādā, taču vīrs, kurš izjūt nopietnas sāpes, strādā smagu darbu, lai tikai nopelnītu ģimenei iztiku.

"Es nekad, nekad nebiju domājusi, ka tas varētu notikt. Mans prāts nemaz nespēja iedomāties šādu summu," par iegūto milzu laimestu laimīga ir Leila.

Kā ģimene plāno tērēt iegūto laimestu? Viņi plāno Ziemassvētku laikā doties ģimenes brīvdienās uz Ņujorku. Tāpat ir plānots vēl viens ceļojums vasaras laikā.

"Tas ļaus mums uzelpot. Mēs vasarā dosimies ģimenes brīvdienās, kas jau vairākus gadus nav bijušas iespējamas darba dēļ. Es labprāt dotos uz Turcijas dienvidiem," piebilda Leila.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas