Princese Beatrise īsa laika posmā piedzīvojusi divus smagus satricinājumus

tautaruna.lv 3.maijs, 13:00
 
Cover Images/Scanpix/Leta
Princese Beatrise īsā laika posmā piedzīvojusi divus sāpīgus notikumus. Viņas mammai diagnosticēts vēzis, bet mūžībā devies viņas pirmais draugs, raksts "The Sun".

Mediji ziņo, ka 41 gadu vecai Paulo Liuco tika atrasts miris Miami viesnīcas numuriņā. Iespējamais nāves cēlonis - narkotiku pārdozēšana.

Anonīmi avoti vēsta, ka Paulo jau ilgstoši cīnījies ar narkotiku atkarību, tāpat viņam patika spēlēt azartspēles, kā rezultātā viņš iedzīvojies lielos parādos.

Viņam bija problēmas arī ar likumu, saistībā ar kokaīna glabāšanu un iespējamu studenta piekaušanu līdz nāvei.

Maiami policijas departamenta virsnieks Maikls Vega medijiem atklāj, ka likumsargi atrada mirušo Paulo Miami "Worldcenter" viesnīcā 7. februārī plkst. 15:22. “Lieta tika izmeklēta kā pārdozēšanas izraisīta nāve. Izmeklēšana turpinās." Miršanas apliecībā teikts, ka Paulo ir strādājis par mākslas konsultantu un nekad nav precējies.

Bēres notika 16. februārī Ņujorkā. Viņa draugs atzina: “Paulo personīgajā dzīvē neveicās labi. Viņam patika ballēties un spēlēt azartspēles. Viņš sāka lietot daudz farmaceitisko zāļu, bet vēlāk tas noveda pie kokaīna un smagākiem medikamentiem."

Lai arī viņas pirmais draugs miris pāris mēnešiem, vien tagad publiski zināms viņa iespējamais nāves iemesls.

Liuco un Beatrise sāka satikties 2005. gadā. Beatrise ar Paulo Liuco tikās, kad viņai bija 17 gadi. Paulo bija ar princesi sešus gadus vecāks.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas