90. gadu popzvaigzne gatavojas atkal kāpt uz skatuves

tautaruna.lv 3.maijs, 15:00
 
pexels.com
Viena no populārākajām 90. gadu britu meiteņu grupām, kas izdevusi tādus hitus kā "Never Ever" un "Pure Shores", "All Saints" bijusī dalībniece nolēmusi pēc teju desmit gadu ilga klusuma iekarot skatuveni, raksta "The Sun".

Bijušās meiteņu grupas "All Saints" dalībniece Melānija Blata nolēmusi treši reizi savā karjerā iekarot lielo mūzikas pasauli.

Viņa pirmo atpazīstamību guva kā grupas "All Saints" dalībniece. Grupai izjūkot, Melānija centās pēc laika gūt atzinību kā solo māksliniece. Viņa, sadarbojoties ar Katy B un Tinie Tempah, 2015. gadā izdeva singlu "Turn The Music Louder". Pēc tam viņa atkal nozuda no starmešu gaismām.

Tagad tiek ziņots, ka dziedātāja trešo reizi centīsies iekarot lielo skatuvi. Dziedātāja, sadarbojoties ar britu producentu KDA, gatavojas izdot savu jaunāko singlu pēc teju 10 gadus ilgas pauzes.

“Mela nav pārāk pašpārliecināta dziedātāja, un viņai bija vajadzīgs daudz laika, lai viņa atgrieztos studijā," saka anonīms avots.

Melānija Rūta Blata, pazīstama arī kā Mels Blats, ir angļu dziedātāja. Viņa ieguva slavu 1997. gadā kā meiteņu grupas All Saints dalībniece.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas