Iereibusi sieviete krogā aicina svešinieku uzminēt viņas vecumu; atbilde viņai nepatīk un viņa kļūst agresīva

tautaruna.lv 3.maijs, 15:30
 
pexels.com
Reizēm konflikti var izcelties tā teikt uz līdzenas vietas. Kaut kas tāds atgādījies Mančestras krogā "The Unicorn Pub". Viedokļu apmaiņa rezultējās ar fizisku uzbrukumu. Kā vēsta medijs "Daily Star", tad kroga apmeklētājas Džoannas un Karla starpā izcēlās konflikts, kuru ierosināja sieviete.

Viņa būdama iereibusi krogā sastaptajam Karlam aicināja uzminēt viņas vecumu.

Karls minēja, ka sieviete ir 43 gadus veca.

Šāds minējums pamatīgi sadusmoja 39 gadus veco Džoannu. Sievietes dusmas auga augumā un viņa kļuva agresīva. Lai izvairītos no sievietes dusmu lēkmes, Karls aizgāja uz tualeti. Viņš cerēja, ka Džoannas dusmas pierims, taču tā nenotika. Iznākot no tualetes, Džoanna dusmu un alkohola vadīta Karlam pa seju sita ar vīna glāzi. Glāzei saplīstot, stikla lauska sagrieza vīrieša seju. Viņam bija 10 cm liela brūce.

Par notikušo tika informēta policija. Sievietei par miesas bojājumu nodarīšanu draudēja līdz pat trīs gadi cietumā, taču tiesa lēma par maigāka soda piespriešanu. Viņa saņēma nosacītu cietumsodu uz 12 mēnešiem, kā arī viņai tika piespriests 180 stundu ilgi sabiedriskie darbi un 800 britu mārciņu sods.

Tiesnese Elizabete Nikolsa tiesas sēdē sacīja: "Ir acīmredzams, ka jūs [Džoanna] bijāt stipri iereibusi, un starp jums un otru personu neapšaubāmi bija kāda vārdu apmaiņa. Jūsu uzvedība bija nesaprotama. Vienīgais izskaidrojums, ko patiešām var minēt, ir tas, ka jūs bijāt alkohola reibumā, kas jums nedara godu. Kūpera kungam tas neapšaubāmi bija traumējoši."

Tiesas sēdē Džoanna atzina, ka ļoti nožēlo izdarīto.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas