Slavena Holivudas aktrise pašai nezinot bijusi bīstama kulta dalībniece

tautaruna.lv 3.maijs, 12:00
 
depositphotos.com
Amerikāņu aktrise Mišela Feifere izrādās reiz bijusi daļa no kāda kulta, kas izcēlās ar drastiskām pielūgsmes metodēm, raksta "Daily Star".

Aktrise atklāja, ka 20 gadu vecumā, kad pārcēlās uz Losandželosu, viņa bija iesaistījusies kultā ar nosaukumu Inedia.

Inedia ir pseidozinātniska prakse, kuras piekritēji uzskata, ka cilvēki spēj izdzīvot, nelietojot pārtiku un atsevišķos gadījumos arī ūdeni. Daudzi šīs prakses jeb kulta piekritēji ir miruši no bada vai dehidrācijas.

Šī kulta piekritēji ir pārliecināti, ka cilvēki var izdzīvot vien no gaisa un saules gaismas.

Šajā kultā karjeras pirmsākumos bija iesaistījusies arī slavenā aktrise.

"Viņi strādāja ar svariem un lika cilvēkus uz diētas. Viņi piekopa veģetārismu. Viņi bija ļoti kontrolējoši. Es nedzīvoju kopā ar viņiem, bet biju tur bieži, un viņi vienmēr man teica, ka man jānāk vēl biežāk. Man bija jāmaksā par visu tur pavadīto laiku, tāpēc tas finansiāli bija ļoti apgrūtinoši," intervijā medijiem reiz stāstīja aktrise.

Arī aktrisei tika noteikta diēta, kura viņai bija jāievēro.

Kā izrādās, tad aktrise nemaz sākotnēji nenojauta, ka ir iesaistījusies kultā. Acis viņai atvēra pirmais vīrs Pīters Hortons ar kuru aktrise bija precējusies no 1981. līdz 1988. gadam.

Viņas vīrs tajā laikā strādāja pie filmas "Sun Myung Moon’s Unification Church", kas bija stāsts par viena kulta paveidu Amerikā. Pateicoties savām zināšanām, Pīters ātri vien apgaismoja Mišelu, ka arī viņa ir iesaistījusies kultā.

"Mēs runājām ar bijušo vīru, un viņš aprakstīja psiholoģisko manipulāciju, un man vienkārši bija klikšķis," stāsta aktrise. Viņa min, ka tur notika liela "smadzeņu skalošana". Tomēr, kad viņa saprata, kur ir iesaistījusies, nekavējoties pameta to.

Mišela Marija Feifere ir amerikāņu aktrise un dziedātāja. Kino debitējusi 1980. gadā ar lomu filmā "Holivudas bruņinieki", taču ievērību guva ar filmēšanos 1983. gada filmā "Seja ar rētu". Par saviem darbiem ir saņēmusi vairākus apbalvojumus.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

3.maijs

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas