Emīls Balceris izsakās par Dona izredzēm Eirovīzijā

tautaruna.lv 3.maijs, 18:06
 
Ekrānšāviņš
Raidījumā “Kad viņas satiekas” viesojas samtainās balss īpašnieks, viens no grupas “Bermuda divstūris” solistiem, mūziķis Emīls Balceris. 2011. gadā viņš kopā ar Maratu Ogļezņevu pārstāvēja Latviju Eirovīzijas dziesmu konkursā, tāpēc raidījuma vadītājas Baiba Vītiņa un Dagmara Legante – Celmiņa aicina Emīlu izteikt prognozes par Dona iespējamajiem panākumiem vai neveiksmēm šī gada Eirovīzijā.

Emīls atzīst, ka kaut ko prognozēt ir praktiski neiespējami.


Runājot par savu Eirovīzijas pieredzi, Emīls atzīst, ka tā bijusi interesanta un grandioza: “Pasākums bija ļoti foršs un pieredzes bagāts. Šādu pieredzi Latvijā ne ar vienu koncertu mēs iegūt nevaram, nu tas bija kaut kas - wow! Tur mēs sajutāmies kā lieli stāri. Tev atbrauc pakaļ jaunākie BMW, tev ir atsevišķs autobuss - varēja sajust, ka par visu ir padomāts.”


Vaicāts par to, kā šogad varētu veikties Donam, Emīls uzskata, ka Dons ar savu koncertu pieredzi noteikti būs Eirovīzijai daudz gatavāks, nekā savā laikā bija viņi, taču panākumus prognozēt grūti: “Es negribu prognozēt neko, jo tas īsti nav pat iespējams. Kā katru gadu - jautājums, kā nostartēs tās valstis, kas būs mūsu pusfinālos, kā tie visi puzles gabaliņi saliksies tajā brīdī, to mēs nekad nevaram paredzēt. Ja Donam ir lēna, spēcīga, liriska dziesma, varbūt visas pārējās pēkšņi ir aktīvās. Tajā brīdī viņam ir bonusiņš, viņš izceļas.” Emīls atsakās pat prognozēt, vai Dons iekļūs finālā, taču cer, ka tā notiks!



Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas